re: always on my mind

dagens låt är fantastisk! det är tyvärr inte allt för ofta som det är riktigt bra låtar man får på hjärnan, men den här har suttit som klister i ett par dagar nu: Hello Saferide – Re: Alwas On My Mind

annars blir det nog inte mycket till blogginlägg. tillväxt och degeneration har begravt både mig och peppen djupt under ett berg av läshänvisningar. vi får se om jag hittar ut på andra sidan.
tillfälliga ljusglimtar är qualitytime med finafina vänner förra helgen, världens finaste sällskap som jag hoppas snart kommer hit och tittar på greys med mig och det faktum att både finemelie och markus krunegård kommer hit på fredag och vi har stämt träff på katalin! det blir grejer det.

och tills dess är det bara att bita ihop och le. jag är bra på det, kolla! :)



kärlekens alla färjor

dagens låt efter påtryckningar från mina fans (tack johanna! :D):
jag gillar detektivbyrån mer och mer hela tiden. den här är en riktig goding
Detektivbyrån – Kärlekens Alla Färjor.

annars vet jag vad ni tänker. är bloggen död? är tjejen död? fastnade bloggpeppen i sysslebäck?
nej, nej och nej. det var bara verkligheten som slog mig. efter en helt underbart idyllisk nyårshelg i sysslebäck då vi åkte pulka, bräda, myste och aktiverade brandlarm kom jag hem och vände snart kosan mot uppsala igen. väl där väntade fint sällskap och tentaplugg delux. fanny slog inte ihjäl mig den här gången heller trots sissådär 100timmars qualitytime - lucky me! :)
tentan kändes bra när den gjordes men sen sämre och sämre (mardrömsklass där på slutet!) tills vi fick tillbaka den förra veckan. då kunde vi andas ut och plocka undan våra kära metabolism och nukleotidkompendier för den här gången.
sen följde fyra fantiska dagar som nästan klassas som årets riktiga jullov innan vi började om på nytt igen med den "långa och jobbiga" kursen tillväxt och degeneration - "MEN den är lärorik!". samtidigt har vi nollat i fjorton dagar och det har varit ömsom fantastiskt trevligt och ömsom fantastiskt jobbigt! i lördags hade vi avslutning nr 1: togaparty och störst vinfläckar vinner väl eller? :)




idag har det varit smått overkligt att komma hem och få stanna hemma. jag gömmer mig från två veckors ogjort plugg genom att ta tag i mitt liv - typ blogga och så. eeeeh, ja.

återkommer med mer inspirerat inlägg en annan dag. ja.