i need some fine wine...

baby, i'm foul in clear conditions
but i'm handsome in the fog

... vi ses i dimman allihopa! :D

svarta linjer

omg, jag tror att det är bra. förväntningarna inför skivsläppet kan bli galet höga. godnatt.

hush now, i'm about to break the law

ynk - jag håller nog på att bli sjuk. har inte tränat uan sitter hemma och tråkar och är helt otroligt seg och frusen. slipper man plugga om man är sjuk? äsch, jag vill ju vara frisk i helgen! ynk!

annars har dagen varit ganska bra. promenerade till och från skolan, och det var ju faktiskt fint väder till och med! dagens "stating the obvious" var att hjärndemon på schemat verkligen visade sig vara just det: demonstration av hjärnor. fyra stycket på var sin bricka uppslizade på olika sätt - ruggigt intressant (man fick pilla lite på dom också...). jag inser hur otroligt olämpligt matreferenser är i just det här sammanhanget, men konsistensen påminde verkligen sjukt mycket om inlagda champinjoner och strukturen mer om ananas. haha, sorry! men det var inte så farligt som jag trodde, hade på nåt sätt fått för mig att det skulle lukta väldigt äckligt, men det ända man kände var väl formalinet, inte så farligt...

tacksittningen på lördag har visst fått för sig att flytta vidare till norrlands älggask-släpp, och det gör ju vi kanske också - helt perfekt!

later! :)



svar: ja, man slapp plugga om man kände sig sjuk. man fick sticka ett pannband istället!! woho. nu tar jag kvällen! natti!

samma nätter väntar alla

onsdag idag igen, helt sjukt. på fredag är vi lediga, så snart är det helg igen - jag hänger inte med!!!

har hårdsatsning på att lära mig anatomidelen av kursen den här veckan - hej mission impossible! och inte nog med att man ska komma ihåg huvudleden av ordet, dessutom ska man ju helt få till det grammatiskt rätt på latin. om man har typ fyra varianter på slut att välja på och bara chansar, borde man inte då iallafall få minst 25% rätt?
ICKE!
resultatet blir alltså ungefär lika korrekt som när jag och johanna började uteslutade prata fejkitalienska med varandra på msn genom att bara slänga på random bestämd artikel och lite o/a/e på slutet! haha, vi gjorde så otroligt mycket konstiga grejer på den tiden! minns ni när vi gick till skolan i pyjamas en dag på skranta? WHY??? snacka om understimulerade brudar!

annars har dagen varit sjukt seg. alldeles för sena eftermiddagsföreläsningar och kallt och jävligt har det varit också (kände att jag har varit lite för possitiv, det är ju ändå en ynk-blogg). fick bara nästan upp värmen nu på kvällen efter ett step-pass och mys-kvälls-fika med sanna. :)

peppar inför helgen också när buppen och niclas kommer! och jag som trodde att jag skulle lyckas undvika utklädning nu när bangar tacksittningen (sorry!)... men det blir nog hur bra som helst!

nu: greys   sen: sängen

love/addiction

i ärlighetens namn: jag är ingen måttfull person. med ledordet "skare va, skare va ordentligt" tenderar saker jag gillar att bli lite mer än så - snarare ett beroende, eller i alla fall ett ofta ganska oproportionerligt konsumerande.

just nu tar ovanstående framförallt uttryck i att jag dricker otroliga mängder te, är lagom sockerberoende (speciellt socker i form av ben&jerrys-glass, allas vårat favoritsocker!), låter markus krunegårds nya skivor gå på repeat på spotify om och om igen (jag gillart, alltid och för evigt!), är pinsamt mycket online på facebook och har dragit igång det gamla träningsberoendet (vilket iof är ett bra komplement till ovanstående sockerkonsumtion). men framför allt är mitt stora beroende just nu grey´s anatomy! töntigt, cheesy och alldeles alldeles underbart. undra hur många gånger man kan se om en serie utan att tröttna? jag ser det inte komma faktiskt.

man kanske borde ta och skaffa sig ett liv, eller kanske bara lite självdiciplin?

eller inte...

hollywood hills

kort dag i skolan, avklarat boxpass (i strumplästen, eftersom mina tår helt tydligt protesterar mot skor - aj), och nu nybakt bröd framför grey´s anatomy.

life is good

kul! wow! bra!

ja blogg-peppen är på topp, för att citera "the apple of my eye": kul! wow! bra! :) baby!

helgen har gått sjukt fort, och faktiskt varit ganska fin. från att vi slutade i fredags brann flitens låga i nästan 24 h här på rackarberget 88. resultatet blev storstädning, ett egetsytt/byggt cd-ställ (det är inte snyggt, inte otroligt funktionellt eller stabilt, men så jävla hemgjort så det liksom inte gör nåt! bilder kan ev följa...), ett tidningställ, upphängda tavlor och prylar. i lördags eftermiddag blev det iallafall klart, och vi firade med lite sculp och god middag! - bra grejer
på kvällen firade vi att man INTE hade gjort högskoleprovet hela dagen och självklart fredagens csn. sanna och tan stod för lokal och ellen förgyllde med sin blotta närvaro! nästan alla hamnade till slut på ög - lite lite folk men rätt schysst ändå. jag gillar mina vänner!
idag blev det plugg och matlagning, och nu ikväll trotsade jag och fanny allt vett och sans och hängde på mifus innomhusfotboll. det var vi och 15 grabbar, och jag vet inte om jag egentligen har nåt att skylla på men innefotboll var det nog faktiskt minst 3 år sedan sist! KUL var det iallafall och jag hoppas att mina blåa stortår hinner läka till nästa vecka!

i morgon ska vi ta reda på vad kursen "kommunikation, nerver och psyke" har att bjuda på. om ni är snälla kan jag kanske berätta. tills dess - so long! natti!


attempt no 4

okej, förra helgens tröstätande och tröstdrickande slutade mest med dumma sms och dåligt samvete, så den är veckan har jag ägnat mig åt det säkraste kortet i leken: tröstshopping. känns mest som om... det är tomt på kontot.

well didn´t i tell you, mest ynkblogg för mig. men ynk å sido: veckan.
vi gjorde sista veckan på första kursen och det känns helt galet stressande. jag vet nån som INTE känner sig tentaredo.
i går gjorde jag iallafall stockholm som verkligen tog emot mig med sitt sämsta väder. götgatan upp och ner, en fika med min darling emelie, och hem med bla två par jeans får ändå räknas som godkänt! på kvällen var det häng på vedala och studentbio - bra grejer. sanna-tan och henrik - bra grejer.
ikväll har fliten varit hög i det karlssonska boendet. så skilda verktyg som dammsugare, symaskin, virknålar, superlim och hammare och spik har gått varma. vad ska man säga, det blir inte alltid som man tänkt sig och fortsättning följer! :)

imorrn håller vi tummarna för alla fina som gör högskoleprovet och passar samtidigt på att njuta av att inte göra det själv! hallelujah!

nattinatt


en ny start

japp, nu är lillabarilla-bloggen återuppstånden! som ni har längtat! :)

tänkte först ta bort allt gammalt och börja om på nytt. men, historia är alltid historia, och jag tror till och med att jag har kvar min gamla lunarstorm-användare bara för att jag har svårt att släppa taget om allt det där som finns lagrat. så: det gamla får vara kvar.

annars tror jag att den kommer bli ungefär som vanligt. inte lika smart som pikkadoll-bloggen, inte lika snygg som fghrst-bloggen och inte lika bra träningsuppdateringar som slimsusie-bloggen ;), men förhoppningsvis lite oftare uppdaterad än madilyn. det blir nog lite funderande och om jag känner mig själv rätt: en hel del beklaganden...

för det är väl ganska typsikt gjort att börja skriva igen såhär i kristider. well, lidande är väl kreativitetens bästa bränsle, eller?

för just nu tar bara tanken på allt som går förlorat, andan ur mig. igen och igen.