ih

ih, nästan påsklov nu ju! vi hade ett riktigt killer-bioloigprov idag men det gick nog ganska bra. :) så nu är det LOV och det ska bli så sjukt härligt!

imorrn tänkte jag vara lite rebellisk och skippa träningen och göra öret istället! känns som om det inte spelar så stor roll, det där första intrycket är redan gjort och det verkar inte direkt vara nåt man kan ändra på. men det spelar ingen roll!

på lördag blir det högskoleprovet och jobb. :( inte alls lika trevligt faktiskt.

på söndag tar dock jag och mamma och packar väskan för fem dagar i berlin, och på måndag ansluter sötsyster och DET ska bli toppen!
till påskhelgen ansluter storebror också. jag gillart!

och dessutom: grattis på 19års dagen madelen!

nepp nu blire lite mer tv-tittande. :D later!

senare

ledsen, jag var lite upprörd igår.
ibland blir känslan av att aldrig räcka till större än vad man kan hantera.

idag är det bättre.

sorry!

jag vet, jag är inte bra på det här! jag räcker inte till för alla hela tiden jag gör inte det! mitt liv går egentligen inte ihop, nånsin. men jag måste fortfarande leva det, och tro mig, jag gör så gott jag kan.

jag vet att jag inte är tillräckligt cool, rolig eller bra. jag är inte tillräcklig snygg eller med. jag bryr mig på tok mycket om fel saker och prioriterar alltid fel. men jag gör det på mitt sätt, för jag kan inte göra nåt annat.

så det är lungt, jag kan ta det. saker kommer inte att förändras, det blir bara enklare om man kunde acceptera det!



jag antar att logiken inte är på topp, men det kanske är lika bra det.

helg&händelser

ny helg, ny blogg. det är lite så, man lever det liv som är värt att skriva om på helgen. så också denna helg:

fredag hade vi först vanlig skola och sen skulle vi ner till badhuset och ha vattenräddning. det var mycket roligare än väntat, så glada och nöjda promenerade jag och lina upp till kulturskolan. därefter inhandlades presenter och godis. jag tänkte att nu ska jag ÄNTLIGEN ha en lugn, skön hemmakväll, ni vet godis, soffan, mamma och lets dance. det var kul, i ungefär tjugo minuter. som tur var hade jag några trevliga klasskamrater som stod ut med mitt sällskap en stund.

lördag, gick upp rätt tidigt och började plugga. efter en kortis på stan fortsatte dessa aktiviteter. halv fem började förberedelserna inför kväll: ut och springa, duscha, slå in paket, äta, bränna skivor, fixa skjuts, bestämma kläder osvosvosv. till slut styrdes linas bil ut mot skogen och födelsedagskalas! kvällen var riktigt trevlig, både började och slutade som den skulle. grattis igen snyggingar!

söndag kom plugget igång lite sent men sen var jag inte fri förrän halv ett i natt. religionsarbete blev äntligen klart.

idag har jag pluggfri dag. (jag skyller på borttappad miniräknare) så snart blire csi och hundra höjdare.

men jag önskar jag befann mig nån annanstans än här hemma. :)

later!

the worrying kind

usch våren är här och även om jag gillar den som sådan är mina vårkänslor inte alltid synonyma med trevliga känslor. men, det har ju gått bra förr!

idag har vi friluftsdag som för min del betydde en pumppass i morse. vaknade med igensvullen hals och skippar eftermiddagspasset. så dagen har inneburit städning, och PLUGG! hade matteprov i torsdags, historiaprov på andra världskriget på torsdag och på fredag ska en sammanfattning av religionsarbetet vara inne (ja, det är det jag inte har börjat med än) känns väl sådär stabilt. nästa vecka känns lite som en mellanvecka dock, FN-rollspel och lungt.
jag är dock helt värdelös på att hinna med grejer, på fem timmar har jag bara gjort en sammanfattning av mellankrigstiden. dags att börja med själva huvudämnet, kanske!

inatt drömde jag att jag var tillsammans med ola salo. på riktigt. ni kan inse hur ledsen jag blev när jag vaknade!

nepp nu blir det nog promenad och sen ally mcbeal innan jag återgår till plugget.

puss


festival!

HUR KAN NÅGON INTE ÄLSKA MELODIFESTIVALEN? jag har garvat konstant i en timme och nu är jag nervös!


kärlek till måns ;)

hard working woman

ja helgen går tvärtemot den förre INTE i nöjets tecken utan snarare i jobb-jobb-jobb. igår var det statt mellan 19.30-03.00, och ikväll blire återigen jobb. det kommer bli så sjukt mycket folk! jag ser inte fram emot det.
dessutom var jag och malin och sjöng på kvinnohusets 25års-firande och om inte annat så var det kul. och alla pengar räknas ju!

men jag saknar mina sötnosar, och jag är fortfarande partysugen.

annars är pea hemma i helgen och DET gillar vi också! :) berlin vi tre nåt att se fram emot

nepp nu blire plugg!

helg

jepp ännu en helg avklarad och som vanligt har det gått på tok för fort! men det har varit fylld av vänner, glädje och på tok förlite plugg och sömn.

fredag var det partykvell som först spenderades hos malin e med en massa söta tjejer. senare drog vi vidare mot wickan där lamont och en massa dans väntade. med betoning på massa. :) en riktigt trevlig kväll!

lördag var jag bakis som aldrig förr, men efter en massa kakor och en träning var det värsta över. det blev litelite plugg innan det var dags för klassmys hos elin. pannkakstårta (ambitiöst va?)och melodifestival stod på schemat och jag gillar er jättemycket. sen drog vi vidare till woodys (inget jag är stolt  över ;D)  där niclas, johan och richard stod för underhållningen. kvällens ledord var folk, trångt och sunkigt. haha. men killarna var bra.

söndag: samling bråten 8.00. haha, ingen höjdare. match i öret som vanns med 6-0. det avr trevligt. (sa jag att vi inte vinner så ofta? :D) när jag kom hem var jag HUNGRIG som aldrig förr och därför åt jag också som om jag aldrig sett mat förrut. mätt och belåten väntade sängen, och efter det har jag spenderat lätt 4 timmar åt att få ihop en 350 ord lång uppgift till engelskan. ovärt. så nu får jag göra lite matte och jag är inge sugen!

puss&natti