söndag?

tänkte precis skriva att det bara är såhär på söndagar som jag är på blogghumör, men det är ju visst inte söndag idag! det känns dock så eftersom jag precis kom tillbaka till vadstena.
helgen blev nämligen lite längre än vanligt. i lördags tog jag och henrik nämligen buss/pendeltåg/roddbåt ut till henriks stuga utanför nynäshamn. en galet mysig helg med lite melodifestivalmys, lite bad och bastu (! det var 3 grader i vattnet!), och en massa annat mys för att fira att ett helt år har förflutit sen jag inte helt svårövertalat gick med på ett vågat förslag. haha! :D jag älskar dig!

det är även ruskigt lätt att bli lite sentimental och längta efter lite vardagkvällar efter allt det här resandet. när man ser alla upplysta fönster längtar man bara efter att få flytta ihop/ flytta någonstans på riktigt. men det kommer ju!

på tal om att flytta hemifrån kommer sommaren bli riktigt märklig! efter att här gå runt och assoftarunt och träna när jag känner för det, få lagad mat, ha lugn och ro osv kommer man flytta hem igen (!) och börja jobba (!!!). det blir nog första sommarn som man kommer smålängta till hösten. eller ja, vafan, om man nu får ett jobb överhuvudtaget! 

nepp nu blir lite greys anatomy och imorrn blir det skola och påskfest och på torsdag kommer jag hem igen och då blir det party men mina favorittvillingar, grattis igen darlings! och på lördag, ola på wickan. omg dont miss it! :D


nighty

eh typ vår

my god, det är nästa skrattretande. i fredags morse satt jag här och skrev ett inlägg om hur våren för en gångs skull hade gjort mig glad och nåt dravel om att få sitt fulla förstånd. samma dag som allt faller hårdare än vad det har gjort på länge. länge! jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men känslan är ju den att det går aldrig över.


det går aldrig över 





och ikväll är jag deppig och bitter, saying goodbye is never easy! jag tror jag ska krypa ner i sängen och kolla på greys anatomy, dom är också deppiga och bittra. fast så är ju klockan 1 redan... jaja äsch, jag får väl sova imorrn.

natti

update

jahopp, så blev det söndag igen, och jag är tillbaka i vadstena. ynk! vad helgerna går fort!

sen senast har jag...
 
åkt öppet spår. det tog 11 timmar och jag var däckad i fem dagar, men det var riktigt kul! jag sa aldrig mer... men nu vet jag inte riktigt längre! :)

klippt och färgat håret litegranna (intresseflagg)

haft en sjukt ineffektiv vadstenavecka men 0 minuter solvning och ca 120 min kinaschackspelande. det gäller att prioritera här i världen! 

besökt burger king en gång och donkan 2... fint facit!

varit ruskigt kulturell: teater och körkonsert och... håll i er nu: kollat på melodifestivalen! jag älskart! mer tacky åt folket!

imponerats över putteiparken utbudet ca 15 gånger! håkan (helt galet) och nu tsool och anna järvinen också. och det är bara mars!!

spenderat tre på tok för korta dagar med henrik. mer henrik åt folket... eller nej, mer henrik till mig! 


japp thats it tror jag. om ni inte har nåt bättre för er tycker jag ni ska kolla in mitt helgongalleri, för jag var ju sååå kool -04! nighty!