less

come on lets go to milano
its fashion week, and so am i







usch jag är riktigt less ikväll! less på att ha ont i magen, less på denna väntan, less på att vara ensam. trots fint sällskap ikväll måste jag säga att den här stan är riktigt kass när inte du är här.

ikväll

nu är jag hemma och magsjukan blev bättre och jag har åkt skidor och  på måndag ska jag nog åka öppet spår.




men det ikväll är det ända jag vill säga:



livet är riktigt kasst utan dig!

BITTER!

fy fan! jag är så galet bitter. här har jag tre dagar i fjällen, med allt som skulle hinnas med, lite snowboard, lite mys och framförallt ladda upp inför öppet spår om en vecka, och vad händer?! jag vaknar imorse, går påo toa... och svimmar. hej magsjuka delight!
så nu ligger jag är och har ont i både magen och ryggen och känner mig allmänt kass medan dom andra är ute i det solia vädret, åker skidor och äter våfflor.

och så missade jag moneybrother också.

BITTERT!!!!

fjällen :)

ih, nu sitter jag här i vår underbara stuga 35 på min favoritplats i sverige: tännäs. det är så TYST! helt galet. men blir helt lugn och lycklig på samma gång, bara av att komma hit!

gårdagen var underbar, om än något stressig. åkte från vadstena vid elva, käkade lunch i öret och konkade runt min 15kg väskor där en stund. sen var det bara att åka hem, packa om, pyssla lite och sen möta min älskade på busstationen. vi fick skjuts till kronis och sen blev det fredagsmys och käk för hela slanten, åtminstone så länge han kunde hålla sig vaken hela meningen ut! ;D

imorse var det avfärd vid kvart över åtta. sen vaknade jag i sälen vid elva, åt lite matsäck och somnade snart igen! :) vid tre var vi framme och då började dom femton svängarna med packning. den ända nackdelen med stugan är just det att den ligger på toppen av en ruskigt brant backe! packa in, packa upp, bädda, pyssla och sen kom syskonen + lisa. käk, biljard (jag vann två gånger... nästan!), melodifestival som fortsätter leverera och nu "se  upp för dårarna". nu ska jag sova för imorrn väntar födelsedagsfirande för älskade storsyst (som blir 24!!!) och sen ska vi gå upp till våffelstugan! lagom söndagstur helt enkelt!

jag har det som ni märker ganska bra, förutom att jag saknar min älskade henrik så galet mycket! allt vore tusen gånger roligare om du var med älskade.
vad sägs om att snabbuppfinna en teleportör och ta raka vägen till statt där mina två män befinner sig; henrik och anders wendin? :S jag vill jag vill jag vill!!!

(madde: jag saknar dig också, helt förfärligt! du får komma hem NU! sen finns det alltid en plats ledig hos mig, det vet du! :D
mika: oh, tack för tipset! du har inga bra namnförslag på lager också eller?)

natti, my loved ones!

ps. bärbar dator och mobilt bredband, är inte så dumt alltså! :)

alla (gele)hjärtans dag!

hej igen! jag känner att jag är på gång att starta en ny positiv bloggtrend här! :)

idag hade vi först bindninglära, vilket var ganska segt. sen fortsatte jag att pilla med väven. den har 912 trådar. 912 TRÅDAR! seeeegt helt enkelt. jag har nu för tredje dagen irad försökt få alla 912 solv på plats! maybe tomorrow? :D

imorrn åker jag hem, tar lunch i öret, packar och sen väntar qualitytime med min goding! ih!

idag har jag dessutom varit helt galet duktig och storstädat mitt rum! dammtorka, dammsuga och hela köret. heja mig igen! TROTS detta sitter jag här och är lite smårädd för att jag har fått sällskap här i rummet. var tionde minut ungefär så prasslar det till, och jag kan inte säga riktigt var det kommer ifrån, men jag gillart inte! ska inte ohyra försvinna när man städar, och inte tvärt om? ujuj.

nepp nu ska jag packa klart och sen sova. natti!

dax att leverera!

nepp, min blogg har kännts på tok för död den sista tiden. det är nog dags att skruva ner ambitionsnivån en aning, eftersom den gudomliga inspirationen inte riktigt verkar komma. (det är dock en årssammanfatning för 2007 pågång, håll ögonen öppna!)

dagens aktivietet:
- sätta upp väv (=döden) men nu är jag iallafall en bra bit påväg!
- kinaschack
- afro-aerobic (flummigt)
- tvätta (heja mig!)

dagens käk:
klassiker- pytt i panna, spaghetti och körrfärssås, kakor

dagens låt:
varje hjärtslag- annika norlin och anna järvinen för musikbyrån (jag är helt sjukt svag för annika norlin! och with every heartbeat är ju bra)

dagens sötnos:
- mamma som nästan i samma sekund som jag hade insett att jag inte fick kolla på lost (tv n var upptagen) ringer och säger "hej, det mycket bra på tv ikväll, ska jag spela in nåt?" väl levererat!
- favoritellinor som ringde idag!
- min älskade henrik, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig!

dagens topp:
-greys anatomy
-två dagar och sen är familjen samlad i tännäs (äntligen snö!!!)

dagens bott:
-betapet och min dator/uppkoppling tycker inte om varandra
- alla hjärtansdagplaner: städa, packa och tröstäta geléhjärtan

nepp nu borde jag sovit för ung en timme sedan! natti!
dagens