portland

kort idag! vi ar i portland hos mammas utbytesstudentsysterfamilj. dom ar varsta sjundehimlen familjen, men faksikt ratt vettiga anda! valdigt snalla och mana om oss. i eftermiddag ska vi ha thanksgivingdinner bara for att vi ska fa uppleva det sa kalkonen stari ugnen! jatte snallt!
annars ar usa fruktansvart amerikanskt! alla fordommar har slagit in! (och med det foljer en viss mattnadskansla! )allt ar sa stort och sa mycket! jag har nog atit mer till frukost den senaste veckan an vad jag har pa hela varen sammanlagt! nastan iallafall!
imorrn lamnar vi portland och aker till yakima dar mamma bodde nar hon var har. det ska tydligen vara stan som gud glomde men med tanke pa hur de flesta medelstorastaderna har sett ut har vet jag inte riktigt vad jag ska forvanta mig! allt ar sa ruffigt! men det ar intressant! och new york blir nog nat annat! :D

men jag saknar hemma och jag saknade midsommar och jag saknar er!

nu ska jag hoppa in i duschen innan dom andra kommer hem fran kyrkan. skriver nog igen senast pa tisdag kvall!

kommentera garna for da blir jag glad!

seattle

hej alla!
sitter pa hotellet och nettar lite. klockan ar 22:02 vilket alltsa innebar 07:02 hemma sa jag barjar bli en smula trott!
resan igar gick riktigt bra, tio timmarsflyget gick forvanansvart fort mha massa filmer och valja pa och att par riktigt harda fighter sanka skepp mot datorn! :) nar vi kom in fick vi lamna digitala fingeravrtyck och en bild, kandes lite mysko. hotellet ar riktigt mysigt man fick STORA valkomstchokladkakor nar vi kom! :D
imorse badade vi i poolen, kakade frukostbuffe med 8 olika sorters kakor/muffins att valja pa men inget vanligt brod! det passar mig! :D allt ar hittills precis som jag minns det, ungefar som hemma men dbbel sa stort och dubbelt sa mkt! och sa luktar det precis som jag minns! ingen aning om vad det ar men jag minns det valdigt tydligt fran forra gangen!
idag har vi turistat i seattle med sharon och larry. sharon ar pappas tremanning och det var hon som letade upp sina svenska slaktingar 1997. pa kvallen har vi haft "the karlsson/carlsson family reunion". valdigt spannande, nagra riktigt sota fyrmanningar fanns det faktiskt.
nu ska jag snart sova!

jag saknar er redan!

18 juni

shit det är redan 18 juni! igår var det 17 juni och tre månader sen en mycket trevlig kväll hos tvillingarna i rosensjö. tiden är konstig, det känns som igår men så mycket har hänt sen dess. bara den senaste månaden har varit helt sjukt händelserik.
sen den 17 maj:
- har nv3b klarat av det sista matteprovet någonsin! det gick riktigt bra och efter det var betygena klara
- har vi varit på ayia napa. det var verkligen helt underbart. stället var en positiv överaskning kan med tanke på de ganska låga förväntningar som vi hade. nv3b har gått och blivit en sekt och jag tycker verkligen om det. och om er. med det sällskapet unde det ju inte bli annat än toppen.
- har det varit bal som också var mycket roligare än jag hade trott! :D världens finaste kavaljer hade jag och ingen dansar som han! ;) helt galet roligt när man får dansa tokdans barfota i sidenklänning. händer då inte varje dag.
- och sen kom förstås studenten. det var en underbar dag. frukosten, avslutningen, vagnen, hemma och fest. 

och så vaknade man dagen efter och insåg två saker:
1. jag är arbetslös och
2. vissa saker kommer aldrig att förändras. att man har kämpat sig igenom 12 år i skolan och kommit ut med 20.0 spelar ingen roll. ingenting spelar någon roll.


men nu blickar jag framåt. om ca 36 timmar borde jag snart vara framme på hotellet i seattle för some serious touristing! :D jag har nog fortfarande inte riktigt fattat!

men jag kommer saknasaknasakna och sakna lite mer! henrik, brudarna och sekten. tänker på er 24 timmar om dygnet! festivala åt mig också, make me proud! :D

och btw:

Let's go to New York City
Let's go watch some shooting stars
Let's kiss everlasting kisses
Let's go steal some fancy cars


Let's get naked under blankets
Let's get wasted, let's get stoned
Let me tell you I adore you
Oh let me take you home
Let's not talk about the sorrows
Let's just say that oh oh oh
Let's go crazy for each other
And let's just fall in love...

Oh please let me draw your picture
You've got such pretty eyes
Let's jump of sky-high buildings
Let's believe that we can fly
Let's do it cause we wan't to
Let's do it cause we can
Let's laugh our very heads off
Let's do it once again

Let's get naked under blankets
Let's get wasted, let's get stoned
Let me tell you I adore you
Oh let me take you home
Let's not talk about the sorrows
Let's just say that, oh oh oh
Let's go crazy for each other
And let's just fall in love...

We don't know if it's forever
Let's pray that it will last
We don't know it it's forever
and it's moving oh so fast
Let's not talk about the sorrows
Let's just say that oh my god
Let's go crazy for each other
And let's just fall in love...