chill

tänkte att jag skulle uppdatera er lite mer om livet här i vadstena!

jag skulle vilja säga att det kan sammanfattas med just chill! vi blev alldeles full i skratt idag när vi tänkte på det; vi behöver inte laga mat, inte arbeta, inte prestera mer än vad man vill! :D

en vanlig dag ser ut typ såhär:
frukost vid halv åtta, riktigt bra frukost också, gröt, fil, mackor, osv. sen börjar vi vid halv nio. hittills har vi vävt och virkat. hela dagarna! :D vid tio är det förmiddagsfika och och halv tolv är det lunch. sen fortsätter man och sen är det eftermiddagskaffe vid två. slutar vid tre. brukar träna då, springa en runda och i tisdags hittade jag till gymmet! :D sen är det middag vid fem och sen mest chill!

det är egentligen helt sjukt! förra terminen satt jag och led på transcom och nu gör jag det jag vill göra på fritiden HELA TIDEN! farligt mycket och god mat bara! :D

så i princip är det ju toppen. kan bara inte låta bli att känna att det är riktigt jobbigt att slitas ur sitt sammanhang och börja om på nytt. haha usch vad bakåtsträvande jag lät men ändå. det är skönt med folk som man inte behöver känna sig som om man tränger sig på eller inte riktigt veta om dom väljer att hänga med en eller om det är artighet. då längtar jag hem, längtar efter er! längtar efter henrik, mitt allra bästa sällskap! längtar efter vännerna (speciellt johanna! ;D) och jag längtar efter nv3b. känns som om det kommer behöva dröja en bra stund innan jag väljer att stanna kvar här över helgen. kan vara skönt att få skaka av sig känslan tre dagar för att sedan orka med en vecka till!

nepp nu ska jag ta och sova, behöver sova ikapp lite! nighty!

framme

hej allihopa!
nu är jag framme i vadstena och första dagen har passerat. den var väldigt "första-dagig" dvs: introduktion, fika, nervositet och lite "vad blire?". men det  känns som det är lite för tidigt för att uttala sig om den saken!

känns iallafall riktigt hårt att jag saknar henrik nåt så fruktansvärt redan. och jag kommer ju ändå hem på fredag igen! jag är en sån sucker for love. sucker for you!

nåt annat som känns skumt är att ni åker till thailand snart. och jag har inte ens sagt hejdå till alla! jag kommer att sakna er men vi ses ruskigt snart igen! ha en toppen resa och TA HAND OM ER! jag har nog fan mer nervös för er än era föräldrar! ;D

nepp nu ska jag nog ta och varva ner lite, hade tänkt börja skriva dagbok den 1a jan men det har inte blivit nåt av med det! det är dags nu!

kärlek!