long time no see

haha, ja det var visst ett tag sen jag skrev nåt här, mer än två månader för att vara exakt. mycket har hänt förstås och jag får nog ta och försöka mig på en liten sammanfattning.

förkylningen jag skrev om senast gav sig efter en sådär två-tre veckor vilket var ruskigt segt! slutet av april och början av maj bjöd på extremt mycket hänga på textil då operaprojektet skulle slutföras. allt blev klart i tid och jag tyckte faktiskt att det blev riktigt bra!
 
i slutet av april fyllde jag 20 vilket firades på bästa sätt i dagarna tre! först kom henrik till vadstena, vi styrde picnic och allmänt mys på självaste födelsedagen, uppbackade av söta klasskompisar. på valborg var jag med och sjöng med vokalensemblen på valborg och det var lika kul som vanligt. sen styrdes middag hemma med en massa söta vänner, iallafall dom som fanns i landet! det var en riktigt trevlig kväll som slutade på redbrick. 1a maj styrdes grillpartaj på landet med alla söta syskon. det gillades!

i maj var jag på intervju på lötängen och fick jobbet på en gång! ganska jobbigt beslut att jobba inom äldreomsorgen istället för på cafét tillexempel med jag ser det som en nyttig erfarenhet inför framtiden. känns alltid lite löjligt att säga att man vill jobba inom vården när man inte har nån som helst erfarenhet.... och går det bra tror jag att det är ganska stor chans att jag får komma tillbaka.

17 maj hade vi folkhögskoledag med modevisning och utställning. veckan innan var sjukt intensiv och det var ett mirakel att vi på riktigt inte mördade varandra i klassen. det var dock tomt på familj då mamma  och pappa var på 50-årsfest, henrik hade öppethus på garnisonen och syster hade vårbal.

veckan efter styrde textil stockholm och det var riktigt najs. det blev lite vernisage, studiebesök, museum, en hel del shopping, lite alkohol i parker och dans. och så var vi ju i svt-huset och kollade på inspelningen av talang för att stötta matteus. en toppenvecka på det hela taget!

sista veckan i skolan fördrevs mest tiden, flyttstädning, fotboll, avslutningar och lite fest. och på tal om fotboll så tränade jag ju endel med gif vadstena på slutet, riktigt roligt och sjukt modigt om jag får säga det själv! :D

sen kom jag hem och trodde att jag åtminstone skulle få en vecka ledigt, men icke. två dagars husmålande och sen jobbjobbjobb. hann med lite student i eskilstuna och en underbar helg på landet. så i lördags gjorde jag mitt första riktiga pass på jobbet och det går helt ok. ska jobba hela sommarn, och mest 100 %. suck. men det blir pengar till vinterns riktiga semester! :D ih vad jag längtar!

i lördags var det togaparty och massa söta vänner som jag inte träffat på länge. i söndags var det premiärvisning av brunos ö och tan var bra! i går såg jag och pappa indiana jones. jag gör mao vad jag kan för att fördriva tiden till min älskade henrik kommer hem igen. och idag får jag def besked om jag kan åka till marskär över midsommar, jag är nervösare än vad jag var innan fysikproven! :S jag saknar dig så sjukt mycket. det är inte ens kul att vara ledig om inte du är hemma med mig! komhemkomhemkomhem, jag saknar dig massvis!

nu ska jag sluta, får försöka uppdatera bloggen lite oftare i sommar. ha det bra!