juuuul

bloggen är fan inte att lita på. min önskelista från 10 december kom upp idag! haha tur att carrou är så smart och vet vad som stod fast den inte ens kom upp. :)

julen har passerat och mycket har hänt sen sist.

hösten (november/december) har varit den värsta i mitt liv. vi har kommit fram till att vi i stort sätt haft ett stort prov i veckan sen vecka 41. helt stört! och på det lucia, körkort och allt annat. inte konstigt att jag mest sov på julafton. men nu har jag börjat komma igång lite smått.

pea och jejje är i allafall hemma och det är underbart! på julafton var vi hemma och katarina gjorde oss sällskap. på juldagen kom mormor, och det var ju förstås mindre trevligt men jaja.

juldagskvällen blev inte heller den trevligaste men jag tror på oss, och jag tror på att det löser sig.

nej det var inte värst mycket vettigt att skriva.


all i want for christmas is you

iiih riktigt kort tid kvar till jul nu, och helgen har verkligen gått i julens tecken!
i fredags gick vi i vokalensemblen årets tre första lucia tåg. både ann och malin var riktigt fina lucior och karro var tapper första sopran (i brist på andra!). haha men det gick nog iallafall hyffsat! resten av kvällen spenderades i soffan med det bästa sällskapet jag kunde tänka mig, min älskade karim. vi åt choklad (eller okej, jag åt choklad) och såg på de sista avsnitten på oc säsong tre. myyyyys.
igår kväll begav sig audin med tjejerna från de södra statsdelrna till emlie där årets hårdaste omgång plump spelades. med riktigt liten marginal slapp jag stoppljus, vilket jag är mycket tacksam över. hur mår näsan idag johanna? :D kvällen kan sammanfattas med: övertrötta brudar, fniss och smärtsamt låg humor!
idag gjorde jag och min karl öret. inte allt för många julklappar inhandlades men däremot ett par skor till mig själv, ett diadem och faktisk tjulklapp min min kära bror.

men nnu till väsentligheterna; önskelistan!
tyävrr inte särskilt fantasifull:

smycken, eller allmänt krimskrams. halsband, armband, örhängen diadem osv.
te är förståss alltid en klassiker
nåt trevligt partylinne eller så
en mysig stickad sjal
underkläder funkar också alltid
nåt mysigt hemgjort pyssel
ja det får nog räcka tillsvidare!

puss

vuxenpoäng/december

tihi det känns som jag faktiskt börjat tjäna in riktigt många vuxenpoäng såhär inför jul. känn på det här liksom:

1. jag längtar faktiskt inte mest till själva julafton utan jag längtar bara efter gemenskapen (haha akta klyschan!) jag vill ha alla hemma, alla lediga och alla glada. jejje och pea hemma samtidigt är speciellt! 2p

2. jag har redan köpt/planerat hälften av alla julklappsinköp (och detta 2 dec!) 1p

3. och jag la undan pengar till dem i slutet av maj (långsiktig ekonomisk planering ;D) 3p

4. jag har inga prylar på önkelistan utan bara pengar (fast det kanske mest är av girighet och inte mognad :D) jaja 0,5p

5. jag började spela julmusik för en vecka sedan (mamma gör det också, då måste det väl vara vuxenpoäng? vuxenpoäng är ju trots allt ganska ofta synonymt med knäpphetspoäng) 1p

6. jag har precis fått skippa stockholm med ballastebrudarnaistan för att vara hemma och vila och plugga (jag HATAR att vara ansvarstagande!) 2p

totalt 9,5p
hur många poäng får ni va?





annars längtar jag mest efter att karim ska komma hemhemhem och rädda mig från det eviga pluggandet. han är ju alltid min räddning. (iih, snart 13 dec <3 kurrr)




och ja, hon är hemma nu! plötsligt infann sig ett visst lugn här hemma. äntligen!iih