ynk

ynk, det är synd om mig. som vanligt när jag bloggar! :D opererade bort halsmandlarna idag. skönt att få bort dom, men just nu känns det bara bittert att lida.
själva operationen var dock inga problem, fick megasnygga sjukhuskläder: ribbade knästrumpor (en gul och en vit utan hälar), ett par "trosor" som det stod 70-80 kg på och alltså täckte halva ryggen samt en sån där "öppen i ryggenrock". grrawr vad het jag var, kvalitet!
själva narkosen var också väldigt lugn, de som känner mig kan själva inse hur svårt det är att söva mig kl halv nio på morgonen. :D vaknade tre timmar senare och fattade ingenting, men ONT gjorde det. nu har det redan börjat läka och jag har druckit två dl saft. heja mig!

men imorrn tänker jag vara pigg och äta soppa och gå på derby! don't miss it! vi ska köra över rävarna en gång för alla!

nepp nu ska jag sova! natti

ups and downs

livet går vidare, det har redan blivit höst ju! i fredags gjorde jag sista planerade passet på statt (förhoppningsvis sista någonsin), och det känns hur skönt som helst. hur som helst gjort mörkret, kylan och rökdoften mig på värsta julhumöret, helt galet. jag längtar nästan efter snö, snowboard, tända ljus, LUCIA, varm choklad och pepparkakor, längdskidor osvosv. så jag stod och underhöll mig själv med att sjunga julsånger. (jag behöver verkligen sluta jobba där! :D)

anyway, helgen har varit GRYM! eftersom världens bästa person (som också råkar vara min pojkvän) växte ikapp mig och fyllde nitton i torsdags skulle vi fira med stil! via, örebro och gävle (don't ask why) tog vi oss till solna och råsunda och em-kvalet mellan sverige och danmark! det var riktigt häftigt. trots att vi inte direkt satt i den bästa sektionen var platserna riktigt bra, nära den svenska klacken. matchen var ritkigt spännande och bra och det kändes som att vi hade varit där en halvtimme när matchen var klar. min främsta reflektion var att zlatan är stor! haha. hur som helst hade vi hur kul som helst, jag och världens bästa sällskap! jag skrek som pappa lärde mig redan under degerforsiallsvenskan-tiden! haha!
sen tog vi tåg till uppsala, crashade brors lägenhet och somnade på en sekund!

nu är jag hemma och satte mig framför datorn för att deppa lite. halsbölden har nämligen återinträtt i min hals för tredje gången den här månaden. jag är förbannat trött på den, trött på penicillin, trött på att inte få träna (och paniken det leder till) . men framförallt känns det ju så lagom kul att ha en igengrodd hals när vi nu ska gå ut på trainee i veckan. hej jag kan inte prata. lyckat! just nu vill jag bara operera bort skiten så fort som möjligt.
FAN!

later