vardag!

jepp då har life as i know it kommit igång igen! tråkigt och välbehövligt på samma gång. jobba, träna och kulturskolan blir nog inte allt för annorlunda än skola, träna och kulturskolan. den ända skillnaden är jag jag redan har lärt mig; "välkommen till kundservice, det här är maria". men det blir nog bra.

är äntligen frisk också, mycket skönt! jag har saknat träningen så sjukt mycket. jag gillart.

inte särskilt innehållsrik blogg kanske men jag måste kila iväg och läsa harry potter, har inte så mycket kvar nu!

later!

bättre

nån måste haft det underbart bra förra veckan (kanske a-laget som vann borta mot eda?) eftersom all guds vrede föll över mig! den tidigare nämnda halsbölden medförde en totalt igengrodd och värkande hals, med andra ord rätt svårt att äta annat än typ glass. ingen föda + pencillin = ont i magen. ont i magen + smärtstillande = mer ont i magen. smärtstillande + bakterier = tio stora blåsor som gjorde sig rejält hemmastadda längs högre käken. dessutom var jag så smärtstillad att jag inte kände av det stora öppna skavsåret jag fick på foten förrän några dagar senare. lägg till detta en sticka i foten och ett öppet snitt i gomen så förstår ni nog vidden av min enorma otur!

oh vad skönt det är att tycka synd om sig själv! :D men nu är det slut på det! it's getting better och jag är tacksam! på fredag blir det kandidatdag på transcom och jag är nervös! jag vill ha jobb. snart ska jag promenixa ner till stan och fika med snygga brudar och imorrn ska jag till karlstad och träffa min favorittjej linnea! IH! på lördag är det stort släktkalas eftersom mormor blir 80 och hennes syster 85 i höst.

på tal om karlstad föresten hade jag och henrik en riktig heldag i måndags, shopping, promenerande och äta god mat! underbart!

nepp nu ska jag smita ner och läsa tidningen. chao!

mellanlandar

en toksolig och underbar vecka på västkusten utvecklade sig plötsligt till dramat "maria och halsbölden", en thriller i fem delar innehållande en massa smärtstillande, penicillin, en igengrodd hals och en rafflande upplösning i där sprutor, skalpeller och en massa var hade huvudrollen.

HEJA MIG!

cheer up!

drabbades så här på morgonen av lite optimism! det är dags att släppa deppen och greppa peppen som man säger. orsaker:
jag hittade massa nytt jens lekman material att ladda hem. det är så nonsens och konstigt och helt underbart!
jag ska nog fan se till att jag hamnar på wayoutwest, om inte annat så bara över dagen. va fan har man körkortet till annars? vad sägs om moneybrother, regina spector, timo räisinen, säkert och the ark på en och samma femtimmars period? jag säger ja tack!
i helgen ska jag försvara min andraplats i flancup-golfen (eftersom erik gärna får vinna igen, och annette får laga maten nästa år med! :D)
nästa vecka blir det chill på klipporna i solen på västkusten och nog fan ska jag bli brun!
tidigare nämnda kent-biljett och det medföljande kanelbullsbaket!
att det står ett piano i mitt vardagsrum som jag faktiskt hinner spela lite på, äntligen!

jag tror jag gillar musik! :D nepp nu ska jag vandra ner till stan och två av mina top tre favoritdonnor här i världen: madde och johanna.

puss

tribute to:

världens bästa tjej! motivering: för utmärkt tajming, uthållighet och omtanke går priset till världens bästa tjej/kompis till

JOHANNA APELGREN som kirrade en kent-biljett till mig utan att jag ens hade bett om det!

världens bästa! :D