kungen

kaching, 2.0!

gah!

idag ha rjag varit ledig! det är bra grejer! dagen spenderades i karlstad där jag gjorde city och käkade lunch med annaida och mika. det gillas!

annars har jag idag fått fler brev än jag nånsin fått i hela mitt liv:

ett vykort (från linnea som också upptäckt roms storhet)
ett brev från försäkringskassa om begäran om sjukpenning efter sjuklön (stort frågetecken!)
ett brev från nöjesbutiken på en film som tydligen har kommit bort nånstans på vägen (stort frågetecken igen) (dessutom tar 430 spänn för en oreturnerad film. och inköpspris är... 50? jävla...)
ett brev från ellos där dom inte har räknat med mina returer (och dom tar 41 spänn exp avgift och 35 kr returavgift! jävla...)
en lönespec som jag iofs var nöjd med beloppet på men dom hade fan inte fått en siffra rätt. jag hade fått sjuklön för tio dagar (visserligen 80% och ganska bra) men jag var bara sjuk 3 dagar! och inte en spänn i provision hade jag heller! sen hade jag fått sjukfrånvaro en dag när jag absolut inte var borta! haha helt sjukt!

så jag får väl marchera in hos gabrielle på torsdag och dra den här: du jag vill ha mer lön... ah just det sen vill jag ju säga upp mig också!
haha, ujuj.

nepp nu måste jag göra nåt... t.ex. fixa min folmhögskoleanmälan eller öva sången eller gå ut och springa eller öva på högskoleprovet eller... gah!

update

eftersom dom senaste sjutton blogginläggen handlat om 1. hur synd det är om mig eller 2. hur synd det är om mig för att jag är sjuk, så tänkte jag: varför ändra ett vinnande koncept?

haha, nerå, så farligt är det inte. men transcom är inte direkt något att hänga i julgranen. ångest i koncentrerad form! och idag hade jag migrän och fick ligga hemma hela kvällen. men snart kommer henrik och hämtar mig så det ordnar sig nog. halsen har dock fixat och jag har kunnat träna i hela två veckor! det ni!

framtiden närmar sig i allafall. henrik skaffade lägenhet idag och jag anmälde mig till läkarprogrammet i förrgår. läskigt ju. i helgen var jag och kollade på folkhögsskolan som jag nog hamnar på i vår; det blir grejer det! det är ju iof inte lätt det där. halva delen av tiden tänker jag hur skönt det blir att komma från karlskoga och halva tiden oroar man sig för hur det ska gå. lämna alla godingar! idag åkte elle utomlands och det känns ju hårt fast hon kommer hem igen om nåra veckor!

nepp nu kom han! puss